در ایالات متحده، سس تند معمولاً به هر سس، سالسا یا چاشنی که عمدتاً از فلفل چیلی تهیه میشود، اطلاق میشود که در سرده فلفل دلمهای، همراه با سایر مواد تشکیل میشود.
فلفل چیلی بومی قاره آمریکا است و از طریق مسیرهای تجاری در سراسر جهان پخش می شود و بیشتر در سراسر جهان کشت می شود.
ما طعم و حس تند فلفل چیلی و سس چیلی را به دلیل کپسایسین تجربه می کنیم. کپسایسین جزء فعال موجود در فلفل چیلی است.
فلفل چیلی از همه گونه ها، ماده اصلی سس های تند است که طعم آتشین خود را ارائه می دهد، سایر ترکیبات رایج عبارتند از سرکه، مرکبات (لیمو، لیموترش و غیره)، چاشنی ها (مانند سیر)، نمک و سایر سبزیجات و میوه ها که اغلب در سس ترشی می شوند.
تولید کنندگان از فلفل چیلی سس تند درست می کنند، کپسایسین جزء اصلی در سس های تند و فلفل چیلی است، بنابراین بیایید آنها را جداگانه بررسی کنیم تا این مواد را بهتر درک کنیم.
سس تند به طور معمول کالری، چربی، کربوهیدرات، پروتئین، ویتامین و مواد معدنی کمی دارد اما نسبتاً سدیم بالایی دارد، در حالی که می تواند بدون افزودن کالری اضافی به وعده غذایی شما یک زینگ اضافه کند، می تواند نمک اضافی نیز اضافه کند.
در حالی که سدیم یک ماده مغذی حیاتی در حمایت از عملکردهای مداوم بدن ما است، کارشناسان سدیم بیش از حد را با پیامدهای نامطلوب سلامتی مانند فشار خون بالا مرتبط میکنند.
اگر به سدیم حساس هستید یا فشار خون بالا یا مشکلات کلیوی دارید، توجه به میزان مصرف سدیم ضروری است، فلفل چیلی یک غذای عالی است زیرا کالری، چربی، کربوهیدرات و پروتئین کمی دارد اما حاوی فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی لازم برای یک رژیم غذایی سالم است